Je - elektrische - fiets is je dierbaar en kan je maar beter beschermen tegen diefstal of schade. De KBC-fietsverzekering heeft alles wat je nodig hebt om je fiets te beschermen, en dat wereldwijd voor de hele familie.

Ben je bestuurder of zaakvoerder van een vennootschap of vzw? Dan is het belangrijk dat je je bewust bent van de aansprakelijkheid die daarmee gepaard gaat.

Eén platform waar jij als ondernemer al je vragen kwijt kan. Klinkt goed, niet? Daarom ontwikkelde KBC het online platform Vindr. Hier kan je terecht met je vragen over ondernemen, maar je kan evengoed je expertise tonen door op een van de vele vragen te antwoorden.

Beste klanten, onze kantoren zullen gesloten zijn op 24 december, 25 december, 31 december en 1 januari. We wensen jullie een fijn eindejaar en een gezond 2021! Verzekeringen Muylaert

Bescherm als zelfstandige je toekomst met een aanvullend pensioen. Het pensioen van een ondernemer ligt laag en vul je best aan met een IPT. Ontdek het KBC Keyman Benefit Plan.

De scheurkalenders zijn gearriveerd. Deze zijn dit jaar met veel liefde gemaakt door onze vrienden van Levensvreugde Aalst. Spring dus gerust binnen voor uw gratis exemplaar!