Beste klanten, onze kantoren zullen gesloten zijn op 24 december, 25 december, 31 december en 1 januari. We wensen jullie een fijn eindejaar en een gezond 2021! Verzekeringen Muylaert

Bescherm als zelfstandige je toekomst met een aanvullend pensioen. Het pensioen van een ondernemer ligt laag en vul je best aan met een IPT. Ontdek het KBC Keyman Benefit Plan.

De scheurkalenders zijn gearriveerd. Deze zijn dit jaar met veel liefde gemaakt door onze vrienden van Levensvreugde Aalst. Spring dus gerust binnen voor uw gratis exemplaar!

Phishing mail herkennen

Phishing mail herkennen

05 november 2020

Hoe herken je phishing mails en moet je ze melden? Je KBC-verzekeringsagent geeft je concrete tips over het herkennen van deze berichten en hoe je ze kan melden.

Mijn kind gaat op kot

Mijn kind gaat op kot

06 oktober 2020

Help, mijn kind gaat op kot! Een nieuw avontuur voor zowel ouder als kind dat een heleboel extra zorgen met zich meebrengt. Waarmee moet je rekening houden?

Onze beide kantoren in Herdersem en Gijzegem zijn terug geopend én dit op een veilige manier. Zo zijn er handgels en plexiglas voorzien en worden verder alle veiligheidsvoorschriften nageleefd. U bent dus terug van harte welkom. We kijken uit naar uw komst! #samensterk